ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКА

За нас VANETTA BOUTIQUE, едно от най-важните неща е възможно най-бърза доставка.
За това в повечето случаи, артикулите достигат до вас в рамките на 24-48 часа. Това важи за стока, която е в складова наличност.
Доставката за територията на България се осъществява чрез куриерска фирма ЕКОНТ. Имате право на избор между доставка до техен офис или до личен адрес. Всички поръчки се изпращат с опция за преглед и тест.
За доставки извън страната, моля пишете на имейл адрес: sales@vanettaboutique.com

За Ваше улеснение може да създадете профил - акаунт за пазаруване, където да запаметите вашите данни и да пазарувате лесно и удобно за в бъдеще.

 

ВАЖНО! За артикул, с обозначение "PRE ORDER", доставката се извършва в рамките на 3-15 работни дни!

 

С обозначение "PRE ORDER", са артикули, които:

  • в момента пътуват към България;
  • вземат се и се изпращат чрез индивидуална поръчка;
  • се шият индивидуално за VANETTA BOUTIQUE и скоро ще бъдат в продажба;

 ВАЖНО! VANETTA BOUTIQUE запазва правото си да отказва изпълнението на бъдещи поръчки към клиенти, отказали да приемат направена от тях поръчка и съответно да заплатят разходите за доставка, които са възникнали от това действие!

 

ВАЖНО! При евентуално забавяне с извършването на доставката, екипът на VANETTA BOUTIQUE ще се свърже с Вас!

 

В СЛУЧАЙ НА НЕКОРЕКТНО ПОПЪЛНЕНИ ДАННИ ЗА ДОСТАВКА ОТ СТРАНА НА КУПУВАЧА, КОГАТО ТОВА Е ДОВЕЛО ДО ЗАБАВЯНЕ ИЛИ ЗАГУБВАНЕ НА ПРАТКАТА, ВСИЧКИ РАЗНОСКИ ПО ВРЪЩАНЕ И ДОСТАВКА СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА.

Съгласно законовите разпоредби, клиентът има право в срок от 14 дни след получаване на стоката да я върне и/или замени, ако са налице следните условия:

  • Стоката да е в безупречен търговски вид;
  • Клиентът трябва да е запазил своята товарителница – паричен превод, която да се добави в пратката, която иска да върне;
  • Траспортните разходи по връщането/замяната на стоката, са за сметка на клиента, с изключение на случаите, в които стоката е с фабричен дефект;
  • В случай връщане на поръчка, изпратена с безплатна доставка (Промокод или стойност над 200лв), при възстановяване на сумата, се удържа таксата за доставка от наша страна.

 

Връщането на стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ, които са наши партньори.

Възстановяване на сума за върната поръчка се извършва само и единствено по банков път в 14 дневен срок, след получаване на върнатата стока.

 

Внимание – Вашата товарителница „паричен превод“ е със статут на касов бон. За да заявите замяна трябва да пазите товарителницата ПАРИЧЕН ПРЕВОД, като я добавите в пратката, която искате да върнете. Пратки без товарителница „ПАРИЧЕН ПРЕВОД“ няма да бъдат приети и ще бъдат върнати на куриера за уточнение.